Wtorek: Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Wtorek: Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Wtorek: Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Prosty przepis na pyszną, choć niepozorną zapiekankę, którą każdy zrobi śpiewająco. Bakłażan pod parmezanem, klasyk włoskiej kuchni, to ulubione danie jednego z największych piosenkarzy XX w. Czas przygotowania: 25 minut Czas pieczenia: 20 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji: 2 Magazyn „People” umieścił go na liście 100 najbardziej wpływowych ludzi XX w. Aktor, nagrodzony Oscarem, piosenkarz ze 150 mln sprzedanych płyt. Miał własne studio nagrań, studio filmowe, linię lotniczą i biuro obrotu nieruchomości... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, zapiekanki, zapiekanka, sos pomidorowy, tarta, kurczak, kurczak pieczony, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z kurczaka, bez pieczenia, kurczak z warzywami, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.