Ciasteczka z mąki migdałowej, czyli rzecz będzie o migdałach oraz jak smacznie wykorzystać produkt uboczny produkcji mleka migda

Ciasteczka z mąki migdałowej, czyli rzecz będzie o migdałach oraz jak smacznie wykorzystać produkt uboczny produkcji mleka migda

Ciasteczka z mąki migdałowej, czyli rzecz będzie o migdałach oraz jak smacznie wykorzystać produkt uboczny produkcji mleka migda

Pomysł na ciasteczka migdałowe powstał, gdy dzień później po przygotowaniu mleka migdałowego naszła mnie ochota na jakieś „cośbym cośbym”.Przy produkcji mleka powstaje pulpa migdałowa, którą po wysypaniu na papier do pieczenia suszę w piekarniku. Temperatura nie może być za wysoka, bo migdały mogły by się przypalić, ja piekę około pół... Ciasteczka z mąki migdałowej, czyli rzecz będzie o migdałach oraz jak smacznie wykorzystać produkt uboczny produkcji mleka migdałowego. is a post from: NIE BO PIEKŁO ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nie Bo Piekło

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.