Kakaowe babeczki z kremem krówkowym i orzechami

Kakaowe babeczki z kremem krówkowym i orzechami

Kakaowe babeczki z kremem krówkowym i orzechami

  Kruche kakaowe babeczki wypełnione kremem krówkowym i posypane drobniutko posiekanymi orzechami włoskimi. Bardzo słodkie, bardzo kaloryczne ;). Serdecznie polecam!     Składniki: (na ok. 15 sztuk)   Ciasto kruche: 170 g mąki pszennej tortowej 1 kopiasta łyżka naturalnego kakao 100 g zimnego masła 1 żółtko 40 g cukru pudru Krem krówkowy: 1 puszka masy krówkowej orzechowej (400 g) 80 g miękkiego masła Dodatkowo: garść orzechów włoskich     Przygotowanie:   Ciasto kruche: Wszy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.