Czekoladowe ciasto z budyniem i jabłkami

Czekoladowe ciasto z budyniem i jabłkami

Czekoladowe ciasto z budyniem i jabłkami

  Kruchy ciemny spód, polskie kwaskowate jabłka, słodki budyń waniliowy i chrupiącą pod zębami ciemną kruszonką z tego samego ciasta co spód. Czy to może nie smakować? Ciasto najlepsze jest następnego dnia, po spędzeniu nocy w lodówce. Nie zdziwiłoby mnie jednak, gdyby nie dotrwało do tego czasu, jest naprawdę wyśmienite! Przepis zmodyfikowałam ze starych domowych zapisków, do których jakiś czas temu się „ dokopałam". Bardzo polecam :)     Składniki: (na blaszkę o wymiarach ok.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.