Agrestowo-wiśniowy przekładaniec z czekoladowymi kulkami śniadaniowymi

Agrestowo-wiśniowy przekładaniec z czekoladowymi kulkami śniadaniowymi

Agrestowo-wiśniowy przekładaniec z czekoladowymi kulkami śniadaniowymi

Moja słodka kombinacja smaków. Wysoki przekładaniec przełożony dwoma kremami: agrestowym i wiśniowym. Biszkopty pieczone z dodatkiem czekoladowych kulek śniadaniowych, którymi również dekorujemy wierzch ciasta. Bardzo efektowne i smaczne ciasto, bogate w wiele smaków. Polecam! Składniki:   Biszkopt ze śniadaniowymi kulkami czekoladowymi: (składniki podane na 1 biszkopt. Potrzebne będą 3) 3 jajka w temperaturze pokojowej 3 łyżki cukru pudru szczypta soli 1 łyżeczka proszku do pieczenia 100 g mąki pszennej... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.