Podudzia z kurczaka z grilla z sosem Jalapeno Pepper Relish

Podudzia z kurczaka z grilla z sosem Jalapeno Pepper Relish

Podudzia z kurczaka z grilla z sosem Jalapeno Pepper Relish

Ballymaloe Jalapeno Pepper Relish to pyszny paprykowo-pomidorowy sos, który nadaje potrawom z rusztu wyjątkowej wyrazistości. Składniki: 16 podudzi z kurczaka 4 łyżki majonezu 4 łyżki sosu Ballymaloe Jalapeno Pepper Relish Przygotowanie: Można użyć sosu Ballymaloe Jalapeno Pepper Relish jako marynaty lub glazury do kurczaka. Sos Ballymaloe wymieszać z majonezem i stworzyć wyjątkowy sos do maczania grillowanych podudzi z kurczaka. Podudzia grillować na mocno rozgrzanym grillu przez około 25 minut regularnie obra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.