Grillowane podudzia z salsą pomidorową i avocado

Grillowane podudzia z salsą pomidorową i avocado

Grillowane podudzia z salsą pomidorową i avocado

Składniki: 8-12 podudzi z kurczaka długie paski boczku wędzonego (aby wystarczyły na owinięcie podudzi) 1 łyżka stołowa oliwy z oliwek 1 łyżka stołowa mielonego kminku 2 łyżeczki chili w proszku 2 łyżeczki brązowego cukru ½ łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu ½ szklanki pomidorków cherry przeciętych na połowy 1 avocado obrane i pokrojone w kostkę ¼ czerwonej cebuli, obrana i pokrojona w kostkę 2 łyżeczki świeżo posiekanej kolendry 2 łyżki soku z limonki Narzędzie specjalne: Stojak do grillowania podudzi Przyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.