Wołowina w czerwonym winie (przepis tradycyjny i na Thermomix)

Wołowina w czerwonym winie (przepis tradycyjny i na Thermomix)

Wołowina w czerwonym winie (przepis tradycyjny i na Thermomix)

Pyszny gulasz z wołowiny duszonej w czerwonym winie. Mniam <3 Danie inspirowane jest przepisem z książki "Thermomix. Kulinarne ABC". Zapraszam do przygotowań! Składniki:  500 g wołowiny na gulasz, pokrojonej w kostkę 200 g marchewki 50 g  korzenia pietruszki 3 łyżki oleju 50 g cebuli 2 ząbki czosnku 1 gałązka świeżego rozmarynu + do dekoracji 100 g pomidorów bez skórki 1/2 kostki rosołowej 2 ziarenka ziela angielskiego 2 liście laurowe 1/2 łyżeczki cukru sól, świeżo mielony pieprz Składni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.