Zwijane pałki z dynią

Zwijane pałki z dynią

Zwijane pałki z dynią

Samo zdrowie!  Mąka z pełnego przemiału to naturalne źródło drogocennych składników mineralnych, witamin i błonnika, które są niezbędnym elementem prawidłowo zbilansowanej diety. Mąka ta powstaje ze zmielenia całego ziarna pszenicy wraz z łuską i zarodkiem. Pestki dyni są nieocenione w leczeniu chorób układu krążenia oraz podwyższeniu odporności organizmu. Składniki: 50 g świeżych drożdży, 50 g mąki pszennej, 350 g mąki z pełnego przemiału, 350 ml ciepłej wody, 1 plaska łyżeczka cukru,&n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moniki Smakołyki

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Monika LMonika L

Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, ciasto, placki, pieczenie, dieta, drożdżowe, diety, pieczywo, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, dynia pieczona

Inne przepisy z Moniki Smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.