Drobiowe kotlety mielone z mozzarellą i koperkiem.

Drobiowe kotlety mielone z mozzarellą i koperkiem.

Drobiowe kotlety mielone z mozzarellą i koperkiem.

Przepis na : obiad

Składniki: 500 g mięsa mielonego z indyka 1/2 pęczka koperku 1 mozzarella  papryka ostra mielona, sól, czosnek granulowany 1 cebula 1 łyżka bułki tartej 1 jajko Cebulę oraz mozzarellę kroimy w drobną kostkę, koperek siekamy, wszystko dodajemy do mięsa. Następnie dodajemy jajko, bułkę tartą i doprawiamy do smaku. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju kilka minut z każdej strony. Podajemy z ziemniaczkami i koperkiem oraz ulubioną surówką. Smacznego :) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje-pitraszenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.