Czerwona kapusta z fasolą

Czerwona kapusta z fasolą

Czerwona kapusta z fasolą

Miałam czerwoną kapustę która leżała już kilka dni i oczekiwała chyba na to danie bo teraz po jego zjedzeniu powiem Wam, pyszne było. Fasolę gotowałam sama , jednak można użyć też tej z puszki ale może się Wam rozpaść. Smakuje wybornie jako samodzielne danie. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.