Tagliatelle z grzybami po toskańsku

Tagliatelle z grzybami po toskańsku

Tagliatelle z grzybami po toskańsku

Przepis na : obiad

Dzisiaj mam dla Was przepis inspirowany naszym pobytem w cudownej włoskiej Toskanii, w której zakochałam się jakiś czas temu i musiałam wrócić na dłużej. Toskańska kuchnia w dużej mierze opiera się na grzybach - w szczególności prawdziwkach i truflach - stąd dzisiaj przepis na pyszne tagliatelle z grzybami. W oryginale z prawdziwkami - u mnie mieszanka prawdziwków i podgrzybków - bo tych pierwszych po prostu zabrakło - i tak wyszło pysznie - zapewniam :)  SKŁADNIKI (na 4 porcje) 400-500 g makaronu tagliatel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.