Razowy makaron z fetą, szparagami i pomidorkami

Razowy makaron z fetą, szparagami i pomidorkami

Razowy makaron z fetą, szparagami i pomidorkami

Przepis na : obiad

Pyszny, szybki przepis na obiad w gorący dzień - lekki makaron z dodatkiem warzyw i fety sprawdzi się wyśmienicie :) SKŁADNIKI  (dla 1 osoby - 457 kcal) 75 g razowego makaronu (u mnie świderki - szklanka) 3 sztuki zielonych szparagów 5 pomidorków koktajlowych łyżka oliwy  30 g sera feta sól, pieprz 1/2 łyżeczki bazylii 1/2 łyżeczki oregano PRZYGOTOWANIE Makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odcedzamy. Szparagi myjemy, odrywamy zdrewniałe końce i kroimy na 4 części. Podsmaża... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.