Cukinia faszerowana mięsem i pieczarkami z kaszą

Cukinia faszerowana mięsem i pieczarkami z kaszą

Cukinia faszerowana mięsem i pieczarkami z kaszą

Przepis na : obiad

Cukinia to jedno z moich ulubionych warzyw - zarówno jako dodatek, jak i w roli głównej. Uwielbiam ją faszerowaną na różne sposoby - dzisiaj wersja z pieczarkami i kaszą - mięso w wersji wege można pominąć :) SKŁADNIKI (dla 4 osób - 1 porcja (2 połówki) - 215 kcal!) 4 cukinie - każda około 250-300 g 200 g mięsa mielonego z indyka 100 g kaszy jęczmiennej 200 g pieczarek 1 mała cebula 1 łyżka koncentratu pomidorowego  1/2 pęczka natki pietruszki sol, pieprz 1 łyżka oleju rzepakowego PRZYGOTOWANIE Kaszę gotuj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.