Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki z olejem rzepakowym

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki z olejem rzepakowym

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki z olejem rzepakowym

Lubię takie proste surówki..a oprócz tego, że są proste to i smaczne..Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego jest często używany w mojej kuchni..olej rzepakowy idealnie nadaje się do surówek.. ½ niedużej główki młodej kapusty  szczypiorek  kilka rzodkiewek sól, pieprz  sok z cytryny 1 -2 łyżki oleju rzepakowego Kapustę oczyścić i poszatkować.Rzodkiewki i szczypiorek pokroić i dodać do kapusty.Dodać sok z cytryny, sól  pieprz. Wszystko wymieszać a na końcu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.