Podpłomyki z pastą z awokado, jajkiem i parmezanem

Podpłomyki z pastą z awokado, jajkiem i parmezanem

Podpłomyki z pastą z awokado, jajkiem i parmezanem

Przepis na : obiad

Lubię weekendowe śniadania, bo można spokojnie zjeść najważniejszy posiłek i poeksperymentować przy okazji. Przyznam, że nigdy wcześniej nie łączyłam awokado z jajkiem, a naprawdę warto. Kremowe awokado z delikatnym smakiem ugotowanego jajka na twardo jest przepyszne! Całość podkręciłam dodając starty parmezan i powstało śniadanie, które warto przygotować, dlatego dzisiaj podaję przepis. Zamiast pieczywa, które moim zdaniem jest monotonne, zrobiłam kilka chrupiących, małych i gorących podpłomyków. Podpłomyki z pas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.