Śliwki z migdałami pod kruszonką

Śliwki z migdałami pod kruszonką

Śliwki z migdałami pod kruszonką

Przepis na : deser

Cześć! Śliwki z migdałami i cynamonem zapieczone pod kruszonką ogłaszam najlepszym deserem jesieni! Deser szybki i prosty w przygotowaniu, niezwykle aromatyczny i po prostu pyszny. Jeśli jeszcze nie próbowaliście – koniecznie musicie to zmienić! Składniki (2 porcje): śliwki węgierki – kilka sztuk cynamon garść migdałów w płatkach Kruszonka: 1/3 szklanki mąki 4 łyżki brązowego cukru (może być biały jeśli nie posiadasz) 50 g zimnego masła Wykonanie: Śliwki umyj, wydryluj i pokrój na połówki lub ćwi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja pasja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.