Pasta z wędzonej makreli z korniszonami

Pasta z wędzonej makreli z korniszonami

Pasta z wędzonej makreli z korniszonami

Składniki: 1 wędzona makrela 4 korniszony szczypiorek 1 łyżka majonezu sól, pieprz   Makrelę pozbawić ości i podzielić na kawałki. Korniszony pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić. Podawać z ulubionym pieczywem. Źródło czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Galeria Smaku

Warto przeczytać

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.