Dodatek do dań lub samodzielna przekąska Składniki: 4 marchewki 1/2 czerwonej cebuli 2 łyżki oliwy świeży tymianek sól, pieprz Marchewkę obrać, pokroić w kawałki. Czerwoną cebulę pokroić w pióra. Do naczynia włożyć marchewkę z cebulą, polać oliwą, posypać tymiankiem, doprawić solą i pieprzem. Piec przez 30 minut w 190 stopniach. W tej wersji marchewka jest al dente. Jeżeli chcemy, żeby była bardziej miękka trzeba ją piec trochę dłużej. czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...