Zupa cebulowa przepis. Jak wykorzystać czerstwe pieczywo?

Zupa cebulowa przepis.  Jak wykorzystać czerstwe pieczywo?

Zupa cebulowa przepis. Jak wykorzystać czerstwe pieczywo?

Zupa cebulowa z resztkami chleba. Niektórzy powiedzą, że to nie sezon na zupy. Co prawda po ten przepis chętnie sięgam w zimie. Ale ma on też tę zaletę, że pozwala na fajne wykorzystanie sczerstwiałego chleba. Dlatego lubię do niego od czasu do czasu wracać, by nie marnować czerstwego pieczywa. Przygotowanie 5 minut. Gotowanie 5 minut. Składniki: 1 duża cebula, rozcięta na 4 części, 2 ugotowane ziemniaki, 1 ząbek czosnku, natka pietruszki, chleb (sczerstwiały, zeschnęty, pokruszony na kawałeczki). Przygotowanie: Zamacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.