Wiosenna zupa z liści rzodkiewki – przepis.

Wiosenna zupa z liści rzodkiewki – przepis.

Wiosenna zupa z liści rzodkiewki – przepis.

  Dla tych, którzy lubią zupy i to o każdej porze roku sympatyczny przepis na zupę z liści rzodkiewki. Porcja dla 4 osób. Przygotowanie 15 minut. Gotowanie 25 minut. Potrzebne nam będą : liście z pęczka rzodkiewki, 1 szalotka lub mała cebulka, 2 małe ziemniaczki, 30 g masła, 500 ml rosołu lub po prostu 2 szklanki wody i sami nagotowujemy sobie rosół na jakimś kawałku mięsa bezpośrednio w zupie – ja tak robię). Ewentualnie bagietka lub jakiś zasuszony chleb do przygotowania grzanek. U mnie grzanki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.