Prosty chleb na zakwasie żytni lub pszenny

Prosty chleb na zakwasie żytni lub pszenny

Prosty chleb na zakwasie żytni lub pszenny

Jaki jest dla Was chlebek idealny? Dla każdego może znaczyć to coś innego, jednak bardzo prawdopodobne, że ten chleb spełni oczekiwania każdego Chrupiąca skórka. Zakwas. Dłuuuugo pozostaje świeży i przez ten czas smakuje wybornie. Świetny miąższ. Zrobisz go i z mąki żytniej i z pszennej. Zawsze wychodzi…Mogę wyliczać jego zalety naprawdę długo Przepis podpatrzony na blogu zmiloscidozycia.pl i pochodzi oryginalnie z książki „Zamień chemię na jedzenie”, która mam, którą czytam ale jakoś przepis te... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.