Bób inaczej – z czosnkiem, oliwą i koperkiem

Bób inaczej – z czosnkiem, oliwą i koperkiem

Bób inaczej – z czosnkiem, oliwą i koperkiem

Nie wiem jak jadacie bób. U nas zwykle mama gotowała go w osolonej wodzie i tyle. Latami wcinaliśmy taki bób i nikomu to nie przeszkadzało. Ale polecam Wam spróbować tej wersji. Młody bób jeszcze ciepły z dużą ilością czosnku, oliwy i koperkiem. Nic skomplikowanego, nic odkrywczego, a smakuje wybornie. Może oliwa, była właśnie wymyślona do tego dania? U nas jadamy taki bób np. na kolację lub podjadamy w ciągu dnia. Bób nawet jak wystygnie, przechodzi smakiem oliwy, czosnku i koperku. Jeśli nie lubicie smak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.