Jagodowo-kokosowa jaglanka

Jagodowo-kokosowa jaglanka

Jagodowo-kokosowa jaglanka

Nie wiem dlaczego ten przepis pojawia się na blogu dopiero teraz, bo to moja ulubiona wersja jaglanki na śniadanie. Jemy ją prawie w każdy weekend. Smakuje świetnie, a do tego cieszy oko :) Można ją podać z dowolnymi dodatkami. Ja zazwyczaj dorzucam jakieś owoce, orzechy, albo posypuję pudrem truskawkowym. A Wy jadacie kaszę jaglaną na słodko? :) 120 g kaszy jaglanej (waga przed gotowaniem) 200 g mleczka kokosowego łyżka miodu 1 łyżka wiórków kokosowych   pół szklanki mrożonych jagód ( w sezonie świeżych) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.