Bostocki kawowo-różane z puszystym mascarpone

Bostocki kawowo-różane z puszystym mascarpone

Bostocki kawowo-różane z puszystym mascarpone

Przepis na : deser

Co stanie się, gdy połączymy ze sobą dwa bardzo intensywne smaki? Nie zawsze może wyjść z tego dobre połączenie, ale okazuje się, że kawa z różą stanowią naprawdę zgraną parę. Podczas urlopu w Trójmieście, w jednej z kawiarni zamówiłam kawowe bostocki, które były smaczne, ale w połączaniu z czekoladą, jak dla mnie, za słodkie. W domu postanowiłam urozmaicić to danie i to był strzał w dziesiątkę. Czerstwa chałka po kąpieli w mocnym espresso stała się delikatna i rozpływająca w ustach, a smak róży sprawił, że danie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.