Polędwiczka wieprzowa a'la devolay

Polędwiczka wieprzowa a'la devolay

Polędwiczka wieprzowa a'la devolay

Polędwiczka wieprzowa tym razem w autorskim wykonaniu. Przygotowanie tego dania nie zajmie więcej niż 45 minut. Składniki : polędwiczka wieprzowa  50 gr startego żółtego sera 50 gr startego zmrożonego masła 2 łyżki posiekanej natki pietruszki woreczek ryżu 1 średnia gruszka 2 łyżki miodu pieprz, sól Przygotowanie : Oczyszczoną z błonek polędwiczkę nacinamy wzdłuż jednocześnie ją rozwijając tworząc duży płat. Doprawiam odrobiną soli i pieprzu następnie nakładam starty ser oraz starte zmrożone masło oraz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mechanik w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.