Zioła w kuchni

Zioła w kuchni

Zioła w kuchni

Dziś praktycznie w każdym w sklepie za nieduże pieniądze można dostać świeże zioła. Wybór jest duży, warto więc nie kupować w ciemno. Co do czego i z czym? Zapraszam! Bazylia – warzywa, makarony, kuchnia włoska Charakterystyczny, bardzo wyrazisty aromat. Pierwsze skojarzenia – kuchnia włoska. Jednak dania z Italii to nie jedyne jej zastosowania. Doskonale sprawdzi się również przy słodkich dniach. Bazylia tajska – warzywa, zupy, kuchnia orientalna To wytrawna siostra popularnej bazylii. Ma charakterystyczny aro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarcinChef

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

Marcin SosnowskiMarcin Sosnowski

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, zupa, napój, mięso, deser, makarony, makaron, desery, imbir, wołowina, pizza , zupa pomidorowa, sałatki, pizza przepis, ciasto, ciasto na pizze, sałatka, ser, makaron z serem, tajska zupa, kuchnia tajska, ryba po grecku, dania z makaronem, ryba w ciescie, salatka z makaronem, sałatka grecka, salatka z serem, lekkie sałatki

Inne przepisy z MarcinChef

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.