Ekspresowe włoskie pączki z ricottą czyli baci do ricotta

Ekspresowe włoskie pączki z ricottą czyli baci do ricotta

Ekspresowe włoskie pączki z ricottą czyli baci do ricotta

Idealne dla zapracowanych! Pączki robi się dosłownie chwilkę - nie mają drożdży więc nie trzeba czekać aż  wyrosną! Połączenie składników i smażenie. Z tej porcji otrzymamy talerz pączusiów (ok. 20-25sztuk), jednak jeśli macie ochotę na więcej lub spodziewacie się gości to od razu zróbcie z podwójnej porcji, gdyż są pyszne i na pewno rozejdą się w błyskawicznym tempie. Są trochę podobnych do pączków angielskich na serkach homo .  Dla kogo: dla zabieganych dla uczulonych na drożdże dla pączkożerców  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mania Wypiekania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.