Pieczeń rzymska z indyka

Pieczeń rzymska z indyka

Pieczeń rzymska z indyka

Pieczeń rzymska z indyka zrobiłam na obiad z myślą, że co zostanie będzie fajne do kanapek. owszem na kanapki byłaby fajna, jeśli tylko by coś z obiadu zostało. Składniki: 1 duża cebula 1 ząbek czosnku 1 łyżka oliwy 500 g mielonego mięsa z indyka 3 łyżki sosu Worcestershire 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego i 2 łyżki do fasolki 1 jajko 90 g świeżych okruszków chleba 2 łyżki sosu barbecue i 4 łyżki do fasolki 2 puszki fasoli 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Wykonanie: Cebule pokroić na drobną kostkę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mama Gotuje

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

metztil

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, zupa pomidorowa, fasolka, mięso, fasola, indyk, kanapki, mielone, obiad, kanapka, klopsy, mięso mielone, chleb, sos pomidorowy, dania mięsne, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, sos mięsny

Inne przepisy z Mama Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.