Chleb fasolowy (bez mąki, z mlekiem w proszku) - 200 kcal/100 g

Chleb fasolowy (bez mąki, z mlekiem w proszku) - 200 kcal/100 g

Chleb fasolowy (bez mąki, z mlekiem w proszku) - 200 kcal/100 g

Przepis na : śniadanie

Składniki: 1 puszka (240 g) białej fasoli (może być też czerwona) 3 jajka 10 g (1 płaska łyżka) masła0,5 szklanki (50 g) odtłuszczonego mleka w proszku  1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki sody  1 łyżeczka ziół prowansalskich (lub inne zioła - jako smak przewodni)  1 łyżka (15 g) siemienia lnianego (ziarenka)  sól, pieprz  Przygotowanie:  1. Roztapiamy masło i zostawiamy aby ostygło. 2. Odsączamy fasolę z zalewy, dodajemy do niej jajka, ml... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malowane smakiem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.