Koperty z ciasta francuskiego z serem i pieczarkami

Koperty z ciasta francuskiego z serem i pieczarkami

Koperty z ciasta francuskiego z serem i pieczarkami

Kiedy znudziły się już zwykłe zapiekanki,  polecam spróbować zrobić je w taki sposób :D Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 duża cebula 250 g pieczarek 100 g żółtego sera sól pieprz słodka papryka, czosnek (opcjonalnie) olej, masło mak, sezam, płatki chilli (opcjonalnie) 1 jajko Przygotowanie: Pieczarki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Na patelni podgrzać olej i masło, dodać cebulę, zeszklić. Następnie dodać pieczarki i dusić około 20 minut, tak by cała woda odparowała. Doprawić do smaku przyprawami. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowo w kuchni

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

Malinowo w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

malinowe, pieczarki, ciasto, mak, francuskie, ciasto francuskie, ciasto francuskie, zapiekanki, zapiekanka, chilli, grzyby, papryka, sezam, impreza, przekąski, pieczarki w cieście, jajka z farszem, szybkie ciasto, ciasto z makiem, szybkie przekąski, zapiekanka z serem

Inne przepisy z Malinowo w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.