Zawijasy z ciasta francuskiego z masą krówkową

Zawijasy z ciasta francuskiego z masą krówkową

Zawijasy z ciasta francuskiego z masą krówkową

Szybki sposób na coś słodkiego. Jako że zalegała mi masa krówkowa, postanowiłam zrobić szybkie zawijasy z ciasta francuskiego. Wystarczyło wysmarować ciasto, zwinąć i upiec. Prościej już się nie da :) Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 200 g masy krówkowej Wykonanie: Ciasto rozwinąć, posmarować masą korówkową, pozostawiając wolne krawędzie tak ok 1 cm. Zwinąć boki z dwóch stron do środka, by powstały dwa rulony. Pokroić  na grubość ok 1 cm. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć nasze ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.