Wątróbka drobiowa z pieczarkami

Wątróbka drobiowa  z pieczarkami

Wątróbka drobiowa z pieczarkami

Składniki: 500 g wątróbki drobiowej 200 g pieczarek 1 jabłko 1 cebula 250 g makaronu 200 ml śmietany 30% 1/2 pęczka koperku olej do smażenia sól, pieprz Wykonanie: Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, przelać wodą i odcedzić. Wątróbkę umyć, oczyścić z błonek i pokroić na mniejsze kawałki. Pieczarki oczyścić i pokroić w dużą kostkę. Cebulę pokroić w półksiężyce, jabłko zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Koperek drobno posiekać. Na patelni smażymy wątróbkę, po zdjęciu z ognia solimy.   Na drug... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Autor

Kasia ŁysyKasia Łysy

Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, pieczarki, jabłka, sosy, wątróbka drobiowa, drobiowe, ogórki, surówka, sos do makaronu, makaron smażony, makaron z pieczarkami, makaron z patelni, pieczarki w sosie

Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.