Gołąbki z kaszą jęczmienną i pieczarkami

Gołąbki z kaszą jęczmienną i pieczarkami

Gołąbki z kaszą jęczmienną i pieczarkami

Przepis na : obiad

Gołąbki, tak jedne z moich ulubionych dań. Tym razem zrobione z kapusty pekińskiej z kaszą jęczmienną i pieczarkami, były pyszne, delikatne, polecam. Składniki: 1 duża kapusta pekińska 1,5 szklanki kaszy jęczmiennej 500 g pieczarek 1 łyżka koncentratu pomidorowego  2 cebule sól, pieprz Wykonanie: Kaszę gotujemy w osolonej wodzie, gdy woda odparuje zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem. Cebulę oraz pieczarki pokroić w kostkę, usmażyć na oleju do miękkości. Do miski przełożyć kaszę, pieczarki z cebulę, k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.