Zapiekany łosoś z purée z zielonego groszku

Zapiekany łosoś z purée z zielonego groszku

Zapiekany łosoś z purée z zielonego groszku

Potrzebne składniki:   2 dzwonki łososia opakowanie groszku zielonego  4 ząbki czosnku sól, pieprz koperek garść mięty sok 1/2 cytryny koperek 1/2 garści świeżej mięty 2 łyżki guacamole (przepis znajdziesz  tutaj ) Przygotowanie: Łososia skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą, pieprzem, posypujemy płatkami czosnku (z 2 szt), koperku i układamy w naczyniu i zapiekamy w 180 st przez ok 25 min.  Groszek gotujemy, odcedzamy, a następnie miksujemy z dodatkiem świeżej mięty, 2 ząbkami czo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.