Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Szybka surówka obiadowa z czerwonej kapusty, marchewki, cebuli z dodatkiem majonezu. Sprawdzi się podana do mięsa jak i do ryby.     Składniki: pół główki czerwonej kapusty, duża marchewka, pół cebuli, sól, pieprz, duża łyżka majonezu   Przygotowanie: Z kapusty wycinamy twardą część. Szatkujemy. Marchew obieramy, ścieramy na grubych oczkach, Cebulę drobno kroimy. Warzywa mieszamy razem, dodajemy majonez, mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.