Pieczony łosoś ze szpinakiem, pomidorami i fetą

Pieczony łosoś ze szpinakiem, pomidorami i fetą

Pieczony łosoś ze szpinakiem, pomidorami i fetą

 Pyszny pieczony łosoś ze szpinakiem, cukinią, małymi pomidorkami oraz serem feta. Pyszny, zdrowy i szybki obiad. Składniki: 400 g łososia lub pstrąga tęczowego (waga bez skóry), 4 łyżeczki pesto, 2 garści świeżego szpinaku, 200 g małych pomidorków, pół cukinii, 25-30 g sera feta, sól, pieprz   Przygotowanie: Filet dzielimy na 4 części. Na dno naczynia żaroodpornego dajemy szpinak, pokrojoną w plastry cukinię. następnie rybę - dodajemy szczyptę soli praz pieprzu, smarujemy pesto - na każdy kawałek p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.