Dlaczego warto gotować na parze?

Dlaczego warto gotować na parze?

Dlaczego warto gotować na parze?

Zdrowe odżywianie jest kwestią, która interesuje coraz więcej osób. To, co i ile jemy wpływa nie tylko na nasze zdrowie, ale i samopoczucie. Nie bez znaczenia jest także to, w jaki sposób przygotowujemy posiłki. Potrawy smażone i tłuste są często niewskazane w diecie. Można czuć się po nich ciężko i żałować chwilowej przyjemności z ich […] czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.