Kapuściany pasztet.

Kapuściany pasztet.

Kapuściany pasztet.

Wielki rarytas dla wegetarian i nie tylko. Elegancki, delikatny ,smaczny na zimno, ale i na ciepło. Stanowi wykwintną przystawkę, dodatek do dania obiadowego albo składnik  kolacyjnego menu. A podstawą tego niecodziennego pasztetu jest włoska kapusta. Pasztet smakiem przypomina brokuły i brukselkę. Jeżeli chcemy ,aby wnętrze było białe, to użyjmy białych liści, a zielonymi wyłóżmy formę.1kg kapusty włoskiej1 szklanka śmietany kremówki½  szklanki mleka1 łyżka miodu½ -1 łyżeczka ziaren kolend... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Autor

ChristopherChristopher

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, kapustą, włoska, pieczenie, sok, brokuły, cytryna, miód, orzechy włoskie, orzechy, ciastka kremówki, dania obiadowe, obiad, sosy, ciasta z kremami, przystawki, brokuł, brukselka, wegetariańska, wegetarianskiego, jak zrobić wodę z cytryna, brokuł z jajkiem, sos do jajek

Inne przepisy z Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.