Patison w jajku

Patison w jajku

Patison w jajku

Przepis na : podwieczorek

Wybór warzyw o tej porze roku jest imponujący! Gama kolorystyczna zachwycająca 😊 Idealna okazja, aby odpocząć od jedzenia mięsa i wędlin. Warzywa nie wymagają długiej obróbki cieplnej, co wiąże  się  z krótkim przebywaniem w kuchni 😉 Czy nie o to chodzi w gorące dni lata? A więc jedzmy warzywa, zaoszczędzimy czas i zyskamy na figurze 😊 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.