Wegański pasztet z fasoli Mung

Wegański pasztet z fasoli Mung

Wegański pasztet z fasoli Mung

Ziarenka fasoli Mung są bardzo malutkie,ale kryją w sobie ogromną moc. Otóż ziarenka tej fasoli oczyszczają organizm z wszelkich toksyn. Często lekarze zalecają jeść t ą  fasolkę przy rożnych chorobach. Mung zawiera wysok ą  ilość magnezu i manganu, wi ę c wpływa bardzo korzystnie na nasz układ nerwowy.  Te malutkie ziarenka obniżają poziom cukru we krwi, zapobiegają osteoporozie, rakowi piersi, udarom.Moimi ulubionymi właściwościami tej fasolki jest to, ze opóźnia procesy  st... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, fasola, fasolka, pasztet, kasza, sosy, bułki, kasza jaglana, pieczywo, ogórki kiszone, ogórki, piersi, niskokaloryczne, pierś

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.