Meksykańskie naleśniki zapiekane z serem

Meksykańskie naleśniki zapiekane z serem

Meksykańskie naleśniki zapiekane z serem

Dzisiaj coś dla mięsożerców...Naleśniki wypełnione meksykańskim farszem z wołowiny, kukurydzy, czerwonej fasolki i czerwonej papryki, a to wszystko obsypane serem żółtym i zapieczone w piekarniku. Miłośnicy mięsa i ostrych przypraw z pewnością polubią to danie😊 Składniki: Ciasto naleśnikowe: maka pszenna 2 szklanki, maka pełnoziarnista 2 szklanki, woda 3 i 1/4 szklanki, olej 1/4 szklanki, sol szczypta, Farsz: mięso mielone wołowe 350g, fasolka czerwona pół&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, mielone, naleśnik, papryka, mięso, fasolka, ciasto, ciasto naleśnikowe, mak, mięso mielone, wołowina, smażony ser, ciasto z makiem, dania mięsne, ciasto na naleśniki, mięso duszone, mięsa pieczone, dania bez mięsa, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.