Jabłka nadziewane kaszą jaglaną wg Pawła Małeckiego

Jabłka nadziewane kaszą jaglaną wg Pawła Małeckiego

Jabłka nadziewane kaszą jaglaną wg Pawła Małeckiego

Przepis na : deser

Trafiła właśnie w nasze ręce najnowsza książka wydana nakładem sieci marketów spożywczych Lidl. Autorem większości przepisów jest Mistrzostwa Polski Cukierników Paweł Małecki, z którego poprzedniej książki " Cukiernia Lidla " miała przyjemność korzystać. " Kuchnia polska według Pawła Małeckiego " ( tutaj recenzja ) to 75 słodkich receptur opracowanych przez Pawła i jego gości - blogerki Kingę Paruzel i Annę Włodarczyk, propagatorkę kuchni wielkopolskiej Krystynę Semba, wytrawnego piekarza Piotra Kucharskiego i p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.