Pieczeń rzymska z jajkiem. Smaczna na zimno i na ciepło.

Pieczeń rzymska z jajkiem. Smaczna na zimno i na ciepło.

Pieczeń rzymska z jajkiem. Smaczna na zimno i na ciepło.

Przepis na : obiad

Dziś zapraszam na tradycyjna pieczeń rzymską z jajkiem. Bardzo soczysta i aromatyczna, doskonała zarówno na zimno jako przystawka czy przekąska jak i na ciepło jako dodatek do obiadu. Polecam :) Składniki ( na keksówkę o wym. 24x10 cm.) - 1 kg. mięsa mielonego z łopatki wieprzowej - 4 duże ugotowane na półtwardo jajka - 2 surowe jajka - 1 bułka kajzerka - 2 ząbki czosnku - cebulka suszona, majeranek, kminek mielony, domowa wegeta - bułka tarta i tłuszcz do wysmarowania foremki Wykonanie Do mięsa mielonego do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia z widokiem na ogród

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

neliada

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, mięso, bułki, obiad, mięso mielone, przekąska, przystawki, przekąski, mięsa pieczone, kanapka, sałata, kanapki, sałata lodowa, mięso na obiad, boże narodzenie, wielkanoc, przekąski na ciepło, pieczeń z mięsa mielonego, pieczone purre, drugie danie

Inne przepisy z Kuchnia z widokiem na ogród

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.