Jajka gotowane... na miękko, na twardo, w koszulce

Jajka gotowane... na miękko, na twardo, w koszulce

Jajka gotowane... na miękko, na twardo, w koszulce

Dzisiaj kolejny post „jajkowy”. Bo o jajkach można pisać i mówić dużo. A temat ciekawy. Nie chcę zagłębiać się w dobroczynne wartości, jakie zawierają jajka, chcę z jajek przygotować smaczne dania i pokazać jak je zrobić, żeby się udały i naprawdę smakowały. Wiadomo, że prawie wszyscy jemy jajka bo je po prostu lubimy. Dzisiaj zajmę się gotowaniem jajek. Jajka używamy tylko świeże. Jajka należy umyć lub sparzyć wrzątkiem na sitku. Jajka przed gotowaniem należy wyjąć   dużo wcześniej z lodówki, żeby miały ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.