Skórka pomarańczowa w anyżowej czekoladzie

Skórka pomarańczowa w anyżowej czekoladzie

Skórka pomarańczowa w anyżowej czekoladzie

Przepis na : deser

Błyskawiczny, szybki i niezawodny deser! Niecałe 10 minut i eksplozja smaku gwarantowana. Posmakuj anyż w nowej odsłonie gdzie idealnie współgra, nie dominując swym smakiem.  Ten deser zrobi największy amator, więc czym prędzej zaopatrzcie się w składniki i do dzieła :). Dla 2 osób Czas przygotowania: ok 10 minut Składniki: Czekolada mleczna 100g Szczypta mielonego anyżu (żadnej innej przyprawy!) 1/3 średniej pomarańczy ze skórką Cukier brzozowy Mleko 3,2%tł 100ml Przygotowanie: 1/ Bierzemy 1/3 umytej p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.