Tatar w wedzonej ryby

Tatar w wedzonej ryby

Tatar w wedzonej ryby

Wędzone ryby, a zwłaszcza makrela są bardzo popularne na polskich stołach. Zwykle serwujemy je na kanapkach w formie pasty lub solo, jedynie z dodatkiem masła.  Jednak zbliżające się święta skłoniły nas do eksperymentowania z daniami wykorzystującymi ryby, w tym również wędzone. Dzisiaj mając chwilę czasu i pięknego wędzonego dorsza w lodówce postanowiliśmy stworzyć z niego pyszne śniadanie. Tak powstał tatar z niewielką ilością dodatków, który sprostałby oczekiwaniom najbardziej wybrednych osób.  Ryba w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia od dwojga

Autor

kuchniaoddwojgakuchniaoddwojga

Przepisy krok po kroku, porady i wskazówki dotyczące produktów i ich wyboru. Ciekawe pomysły na szybki obiad. Dania z różnych zakątków świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, makrela, przepisy na święta, dorsz, śniadanie, śniadania, cebula, pasta, kanapki, pasty, przekąska, bułki, przystawki, przekąski, pstrag, śledź, kanapka, makrela wędzona, ryby na święta, słone przekąski

Inne przepisy z Kuchnia od dwojga

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.