RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

Przepis na : obiad

To danie Was zaskoczy...o dziwo nie czuć w nim wątróbki. Jest to dobry pomysł gdy chcemy wątróbkę "przemycić";-) A kto jej nie lubi- w tym daniu może się do niej przekonać. Zachęcam do spróbowania!   Składniki: 500 g wątróbki drobiowej 2 cebule 1-2 jabłka 2 szklanki sypkiego ryżu 4-5 szklanek bulionu pęczek natki pietruszki 100 g startej mozzarelli sól, pieprz olej do smażenia Wykonanie: Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Przysmażamy na oleju/oliwie. Wątróbkę myjemy, czyścimy i kroimy na mniejsze kawałk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka, risotto, wątróbka drobiowa, drobiowe, ryż, obiad, ryż smażony, pomysł na obiad

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.