Mielona wołowina w sosie musztardowym z pieczarkami

Mielona wołowina w sosie musztardowym z pieczarkami

Mielona wołowina w sosie musztardowym z pieczarkami

Przepis na : obiad

Mielona wołowina w całkiem innym wydaniu, mniej oczywistym niż sos pomidorowy, sos boloński czy chili con carne. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu... Mielone mięso wołowe w aromatycznym sosie musztardowym z pieczarkami i cebulą. Sos powstał na bazie dwóch rodzajów musztard - sarepskiej oraz francuskiej, z dodatkiem ketchupu oraz dużą ilością pieczarek .  Musztarda nadaje dość intensywnego smaku, a dodatek ketchupu oraz śmietanki - lekkiej nuty słodyczy, tak dla przełamania tej ostrości. Sos wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.