Ciasto Raffaello bez pieczenia

Ciasto Raffaello bez pieczenia

Ciasto Raffaello bez pieczenia

Przepis na : deser

Pewnie każdy uwielbia smak kokosowych pralinek ,,Raffaello". Są cudowne w smaku i ja nie będąc wyjątkiem także je bardzo lubię! Dziś prezentuję Wam przepis na ciasto Raffaello bez pieczenia , które w smaku niesamowicie przypomina cukiereczki. Zresztą, ciasto smakuje nawet lepiej niż pralinki :D Ciasto jest bardzo proste w przygotowaniu, robi się je naprawdę bardzo sprawnie, a do jego przygotowania potrzebujemy dosłownie kilku składników . W kremie jest dokładnie wyczuwalny smak kokosu , oraz białej czekolady ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Łukasza

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Lukash_pLukash_p

Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, ciasto, krem, polewa, kokosowe, czekolada, rafaello, biała czekolada, ciekawe przepisy, sałatka, sałatki, sernik, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciastka kremówki, desery, deser, ciasto z bezami, przekąska, mielone, przekąski, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto na herbatnikach, ciasto kokosowe, proste ciasto, pyszne ciasto, krem czekoladowy, ciasta z masa

Inne przepisy z Kuchnia Łukasza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.